hírlevél

Hírlevél

Ön jelenleg hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adatait az Autó Largo Kft. az Önnel való marketing kapcsolattartás (termékek és szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása, piackutatás) céljából kezelje, a hozzájárulás visszavonásáig. Az adatokat az Autó Largo munkatársai ismerhetik meg.

 

Név*

Email cím*

Cím*

 

Természetesen márkakereskedésünk bizalmasan kezeli az Ön személyes adatait, betartva a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt.

Márkakereskedésünk lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatainak kezeléséről, kérje azok törlését, vagy helyesbítését az alábbi címeken:

marketing@nyitraicsoport.hu
Nyitrai Csoport – Marketing Osztály
7601 Pécs, Pf.: 383

Kérjük, a beazonosítás miatt mindig adja meg pontosan személyes adatait a tájékoztatást kérő/lemondó/helyesbítő nyilatkozat kiküldése esetén.

Önt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben részletezettek szerint jogorvoslati lehetőségek is megilletik.