hírlevél

Hírlevél

Ön jelenleg hozzájárul ahhoz, hogy az alábbiakban megadott személyes adatait az Autó Largo Kft. az Önnel való marketing kapcsolattartás (termékek és szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása, piackutatás) céljából kezelje, a hozzájárulás visszavonásáig. Az adatokat az Autó Largo munkatársai ismerhetik meg.

 

  Név*

  Email cím*

  Cím*

   

  Természetesen márkakereskedésünk bizalmasan kezeli az Ön személyes adatait, betartva a vonatkozó adatvédelmi jogszabályokat, különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt.

  Márkakereskedésünk lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatainak kezeléséről, kérje azok törlését, vagy helyesbítését az alábbi címeken:

  marketing@nyitraicsoport.hu
  Nyitrai Csoport – Marketing Osztály
  7601 Pécs, Pf.: 383

  Kérjük, a beazonosítás miatt mindig adja meg pontosan személyes adatait a tájékoztatást kérő/lemondó/helyesbítő nyilatkozat kiküldése esetén.

  Önt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben részletezettek szerint jogorvoslati lehetőségek is megilletik.