ÚJ HILUX

Hilux. 1968 óta megállíthatatlan.
Az új Toyota Hilux. Ez a legendás pickup már 1968 óta mindenütt nyomot hagy, bármerre jár is. Az autó áttervezett alváza és karosszériája hihetetlen teherbírást kínál, emellett pedig izgalmas, újszerű dizájnnal, kiváló minőségű utastérrel és még jobb vontató kapacitással párosul. Az új Hilux mindenütt helytáll, legyen szó akár kemény terepről, akár a mindennapi közlekedés próbatételeiről.
A jellegzetes Toyota-dizájn erőteljes formái és éles szögletei hatásosan emelik ki az autó intelligens keménységét. A 3D-hatású hűtőrácstól kezdve az izmos sárvédőkön át a dinamikus oldalvonalig minden megoldás kifinomult erőt sugall. Az elegáns részletek – például az ablakok alatt végigfutó krómozott övvonal vagy keréktárcsák széles választéka – szemet gyönyörködtető látvánnyá varázsolják a Hiluxot.
A Hilux alvázának és karosszériaszerkezetének áttervezésével az egész autó keményebb lett, az erősebb és szélesebb alsó burkolat pedig fokozott védelmet nyújt. A Hilux minden egyes részegységét a legszigorúbb teszteknek vetettük alá. Az új alváz – az új futóművel és áthangolt váltóáttételekkel együtt – az autó kezelhetőségét és rugózási kényelmét is javítja.
Toyota Hilux kitűnő terepjáró ereje kéz a kézben jár a kényelmes utastérrel , ahol a legjobb minőségű anyagokat és kényelmes üléseket megtalálja. Az ösztönösen kezelhető érintőképernyő révén könnyedén kezelheti az audiorendszer rádióját.
Kemény munka vagy lendületes szórakozás? A Hilux mindkettőben kiváló társ! Az új futómű egy prémium SUV rugózási komfortját kínálja – egy munkagép ereje mellett. Akár a munkájához, akár a hobbijához szükséges rakományról van szó, ezentúl bármiből többet vihet magával, hiszen a szimpla- és extrakabinos változatok vontató kapacitása 3,5 tonna (a duplakabin esetében 3,2 tonna). A hasznos teherbírás 1 tonna, és a plató is nagyobb lett.