Proace City

TOYOTA PROACE CITY EXTRA GARANCIA 250 000 KM / 5 ÉV

AZ ÚJ TOYOTA PROACE CITY A MEGBÍZHATÓ TÁRS

Ha Ön is vállalkozó, akkor ezt már jól tudja – ahogy azt is, mennyire fontos jó döntéseket hoznia. Tudja, hogy nemcsak egy áruszállítóra van szüksége, hanem egy megbízható munkatársra, aki mindig az üzlet fejlődéséért dolgozik. A Toyota pedig éppen ezt kínálja: íme az új Toyota PROACE CITY!

ÖNNEL EGYÜTT KÉSZEN ÁLL A MUNKÁRA

A Toyotánál komolyan vesszük az üzletet – és az Ön üzletét is. Éppen ezért úgy terveztük meg a fürge és meglepően tágas PROACE CITY modellt, hogy 100 százalékban megfeleljen vállalkozása igényeinek. Az új PROACE CITY egy haszonjármű, mégis mindent tud, ami egy Toyotától elvárható.

MOZGÉKONY, MINT EGY KÖNNYŰSÚLYÚ, DE ÜTŐS, MINT EGY NEHÉZSÚLYÚ

Kétféle karosszéria-változatával és kétféle tengelytávolságával a PROACE CITY biztosan megfelel az Ön igényeinek. A rakodótér a rövid változatban 3,7 m³, a hosszabb kivitelben pedig 4,3 m³ is lehet.

ÖNNEK MELYIK LESZ A LEGJOBB?

A PROACE CITY kínálatában több benzin- és dízelmotor is szerepel 75 és 130 lóerő közötti teljesítménnyel, valamint öt-és hatfokozatú manuális, illetve nyolcfokozatú automata sebességváltóval. A kategóriaelső CO₂-kibocsátású és alacsony üzemanyag-fogyasztású hajtásláncok között biztosan megtalálja majd az igényeihez tökéletesen illő változatot.

EXTRA HELY – AMIKOR CSAK KELL

A PROACE CITY pontosan olyan sokoldalú, amire egy vállalkozásnak szüksége van, hiszen belsőtér-variációi bármilyen feladatra megfelelnek. A Smart Cargo rendszer ötletes rekeszfalnyílásának segítségével könnyedén bővítheti a rakodótér hosszát és befogadó képességét, ha hosszabb tárgyakat kell szállítania.

A BIZTONSÁG SOSEM LEHET EXTRA

A PROACE CITY-hez többféle biztonsági rendszer is elérhető, és mindegyiket kifejezetten az Ön igényeihez igazítottuk. A kínálatban megtalálja az ütközést megelőző biztonsági rendszert, a jelzőtábla-felismerést, a kormányzási rásegítéssel kiegészített sávelhagyásra figyelmeztetést, az állítható sebességhatárolóval kiegészített sebességtartó automatikát és a vezetőfigyelmeztető rendszert, így teljesen megbízhat a PROACE CITY hatásos védelmében.

ISMERJE MEG KÖZELEBBRŐL

Íme néhány stílusos részletmegoldás, amelyektől a PROACE CITY még izgalmasabb lesz.