Toyota Gazoo Racing

Gyorsan… Gyorsabban… GR‑fokozatban!

Hiszünk a tapasztalatra alapozott fejlesztésben – éppen ezért a Toyota Gazoo Racing modelljeit a világ legextrémebb körülményei közt versenyeztetjük. A kérlelhetetlen versenygépekben használt és tökéletesre csiszolt technológiát később az utcai GR modellekbe is beépítjük, hogy Ön egy vérbeli sportkocsi teljesítményét és dizájnját élvezhesse. Motorsport‑ihletésű GR SPORT autóink a mindennapos közlekedés során is a versenyzés szépségét idézik.

GR SPORT modellek kívül‑belül karakteresebb, dinamikusabb formavilágúak, és a kiegészítők széles választéka még emlékezetesebbé varázsolhatja utazásait.
 

A stílust és a tartalmat harmonikusan ötvöző új Corolla GR SPORT versenypálya‑hangulatú dizájnt és dinamikus vezetési élményt kínál.

A kifinomult és minden ízében modern Corolla SD GR SPORT még nagyobb lendülettel tölti fel vezetőjét.

Kifinomult formaterv, full hybrid hajtás és olyan erő, amivel tökéletesen átélheti a vezetés tiszta élményét.

 

Dinamikus látványával a C‑HR eleve kitűnik a tömegből, de ez a hatás még tovább fokozható a GR SPORT kialakítással.

A Dakar Rally ihlette Hilux GR SPORT készen áll, hogy bármilyen terepen hódítson.

A legenda visszatért: teljesítmény, egyensúly és lendület, hibátlanul modern formában.

 

 

Jóval több, mint egy szokványos izomautó: ezt a gépet a WRC tüzében kovácsoltuk, hogy Ön bárhol átélhesse vele a vezetés felhőtlen élményét.

 

HAMAROSAN

Egy dinamikus, erős és könnyű kupé, alacsony tömegközépponttal… ez a felsorolás kicsit olyan, mintha a vezetési élmény tömör megfogalmazása.

Galéria