GR Supra

A legenda visszatér

A több mint 50 évnyi gazdag hagyományokat hordozó új Toyota GR Suprában legjobb mérnökeink tudása ölt testet. Lelkesítő teljesítményével, lenyűgöző kiegyensúlyozottságával és agilitásával ez az autó a vezetés vegytiszta örömét kínálja az autózás rajongóinak. Az autó bevezetésének első évében 900 szerencsés európai vásárlóhoz érkezik meg az új Toyota GR Supra. Ők lesznek az elsők, akik kiélvezhetik ezt a letisztult, vérbeli sportkocsit, emellett pedig Supra-tulajdonosként számos különleges előnyben részesülnek majd.

Érezze az autót!

Az új Toyota GR Supra elöl elhelyezett, soros, hathengeres motorja mindent tud, amivel felpörgetheti egy autós szívverését. Országút vagy versenypálya, egyre megy: ez a nagy teljesítményű sportkocsi 340 lóerőt hoz ki 3,0 literes turbómotorjából – és ez a titka a mindig rendelkezésre álló erőnek és az azonnali reakciónak.

Versenyautós gének

Az új Toyota Supra a TOYOTA GAZOO Racingnél készül, ahol nagy előnyt jelent a versenysportban szerzett tapasztalat. Így született meg ez a hamisítatlan sportkocsi, amely ugyanúgy elemében van a versenypályán, mint a mindennapok során az országúton.