Yaris Cross

MEGÉRKEZETT A VADONATÚJ TOYOTA YARIS CROSS!

A modell már  5.990.000 Ft-tól elérhető!*
 
Tekintse meg márkakereskedéseinkben!
 
Roadshow:
 • Szekszárd: 2021.06.16.
 • Baja: 2021.06.17

*A tájékoztatás nem teljes körű! A feltüntetett kezdőár az 1.5 Dynamic Force Active 125 Le felszereltségű modellre vonatkozik 2021.06.03-tól visszavonásig. A további részletekről és feltételekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

 

MAGABIZTOS LENDÜLETTEL

 • A Yaris Cross modellben a Toyota egybe gyúrta a kisautókkal szerzett tudását és gazdag SUV-tapasztalatait. Magas üléspozíció, tágas utastér, hibrid technológia és intelligens összkerékhajtás: ez az autó mindent tud, ami egy igazán jó SUV-tól elvárható.
 • Az erőteljes, mégis kifinomult Yaris Cross emelt hasmagasságához, nagyméretű könnyűfém keréktárcsáihoz és markáns formavilágához kompakt méretek társulnak, így az autó a zsúfolt nagyvárosi utcákon is tökéletesen megállja a helyét.
 • Ha a Yaris Crosst választja, mindig magabiztosan vezethet!

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐ VÁLTOZATOT!

/

Premiere Edition

Látványos formavilág, prémium kényelem és technológia. Az exkluzív Premiere Edition változat kívül-belül különleges.
 • 18″ „Premiere” könnyűfém keréktárcsák, 215/50 R18 gumiabroncsok
 • Fekete szintetikus bőr, perforált betétekkel és díszítő varással
 • Szélvédőre vetített kijelző (HUD)
 • Lábbal nyitható csomagtérajtó
/

 

Adventure

A kemény kiállású és sokoldalú Adventure modellváltozat kalandra született. A természet ihlette belső színvilág is azt sugallja, hogy ez az autó bárhová eljut.
 • 18″ „Adventure” könnyűfém keréktárcsák, 215/50 R18 gumiabroncsok
 • Aláfutásgátlóra szürke betét elöl, hátul
 • Szintetikus bőr-szövet kombinált fekete ülésborítás
 • Puha, fekete betét az első ajtóborítás tetején és műszerfal felső részén
/

 

Executive

A kifinomultan céltudatos Executive modellváltozat mindenkinek szemet szúr a városban. A hívogató, elegáns utastér igazi nagyvárosi ízlést sugall.
 • 18″ „Executive” könnyűfém keréktárcsák
 • Toyota Smart Connect® 9” HD képernyővel
 • Szintetikus bőr-szövet kombinált szürkésbarna ülésborítás
 • Fűthető kormánykerék és első ülések

 

Hibrid technológia, intelligens összkerékhajtással

A hibrid hajtáslánc és az intelligens összkerékhajtás egyedi kombinációjával a Yaris Cross megállíthatatlannak tűnik. Az 1,5 literes hibrid rendszer nemcsak erős és lenyűgözően takarékos, hanem tisztán elektromos hajtást is kínál, így Ön még szabadabban autózhat a városban.
Hirtelen kanyar a szakadó esőben, vagy gyorsítás a csúszós úton: az intelligens összkerékhajtás menetstabilitásával és tapadásával a leghúzósabb helyzeteket is magabiztosan uralhatja. Ha pedig még komolyabb segítségre van szükség, válassza az Ösvény vagy Havas út beállításokat; ilyenkor a kerekek csak minimálisan pörögnek ki, a gumik pedig kevésbé csúsznak meg a lefagyott, havas vagy sáros utakon, hogy Ön biztonságban haladhasson tovább.

Smart Cargo

Akár bevásárolni, akár kalandtúrára indul, az intelligens Yaris Cross mindenben kiváló társ. A lábmozdulattal nyitható csomagtérajtó és a 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülések bármilyen feladathoz praktikus segítséget kínálnak. A rugalmasan alakítható Smart Cargo rendszerrel könnyedén megnövelheti a csomagteret, vagy kihasználhatja a padló alatti rejtett rekeszeket, miközben a csomagokat vagy a kerékpárokat biztonságosan rögzítheti egy innovatív, flexibilis hevederrel.

ABSZOLÚT VÁROSI AUTÓ. ABSZOLÚT SUV.

A vadonatúj, stílusos Toyota Yaris Cross új magasságokba emeli a Toyota Yaris Cross értékeit, hatásosan ötvözve egy új generációs kisautó és egy magas építésű SUV összes előnyét.

Legújabb öntöltő hibrid rendszerünk kategóriaelső fogyasztás és emissziót biztosít, az autóhoz megrendelhető intelligens összkerékhajtás pedig bármilyen időjárás mellett élvezetes, városbarát menettulajdonságokat garantál. A Toyota Yaris Cross 2021-es színre lépése emlékezetes élmény lesz a városlakók számára!

TEREPJÁRÓS KÜLSŐ, VÁROSBARÁT MÉRET

Mi teremtettük meg a szabadidőautók szegmensét, és sokévnyi tudásunkat a Toyota Yaris Cross kifejlesztésében is kamatoztattuk. Erőteljes, atlétikus megjelenésével és magas üléshelyzetet kínáló, tágas utasterével az új modell egy SUV előnyeit nyújtja – ám mindezt sokkal kompaktabb, városbarát méretben.

A LEGÚJABB SUV, A LEGFRISSEBB HIBRID TECHNOLÓGIA

A hibridek piacvezető márkájaként legújabb SUV-modellünket is felvérteztük legfrissebb hibrid technológiánkkal. A modern, 1,5 literes Hybrid Dynamic Force hajtáslánc remek üzemanyag-fogyasztással és csekély CO2-kibocsátással mozgatja a Toyota Yaris Cross modellt, miközben élvezetes, élénk teljesítményt kínál – márpedig a városi forgalomban pontosan ez a nyerő kombináció.

ÖSSZKERÉKHAJTÁS ÉS KATEGÓRIAELSŐ FOGYASZTÁS

Akik kompromisszumok nélküli SUV-képességekre vágynak, intelligens összkerékhajtással is megrendelhetik a Toyota Yaris Cross-t. A kompakt hibrid SUV szegmensben egyedi ajánlatnak 
számító Hybrid AWD-i 
a négykerékhajtás biztonságát nyújtja
, miközben az autó kategóriaelső üzemanyag-fogyasztással 
és CO2-kibocsátással működik.